COMPLETE VOCAL TECHNIQUE ONLINE CURSUS 20/21 JUNI 2020 (met corona korting)

Extra korting: Schrijf je je samen in met een vriend/vriendin dan betaal je 30 euro voor één webinar of 50 euro voor beide webinars!

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar CVT (Complete Vocal Technique) en zou je graag de basis willen leren? Of ken je CVT al en heb je er al lessen in gevolgd maar je wilt je kennis bijspijkeren/opfrissen?

Dan is dit iets voor jou! 

Vanuit je luie stoel, kopje thee of koffie erbij kun je 2 webinars volgen waarin ik jou alles vertel over CVT en hoe je méér uit je stem kunt halen. 

De webinars vinden plaats in de vorm van een Zoom gesprek, waarvoor ik je de link van te voren stuur en de informatie hoe in te loggen. 

In het eerste webinar op zaterdag 20 juni (10:00 - 13:00) ‘DE BASIS VAN CVT’ leg ik je de basis uit van CVT en hoe jouw stem werkt. Wat de basisprincipes zijn voor gezond stemgebruik (geen heesheid meer!) en in welke stemfuncties je kunt zingen (oftewel: aan welke regels moet ik me houden als ik luid zing of juist zacht?).

 

In het tweede webinar op zondag 21 juni (10:00 - 13:00) ‘CVT TOEPASSEN IN MIJN ZANG’ gaan we dieper in op de stemfuncties en hoe je ze af kunt wisselen in een lied. Met veel praktijk voorbeelden en oefeningen.

 

Beide webinars zijn geschikt voor zowel beginners als zangers die CVT al kennen en toepassen.

In de cursus is er gelegenheid om klanken te oefenen en feedback te krijgen. Je kunt er ook voor kiezen alleen te luisteren en/of vragen te stellen.

 

Laat je inspireren en doe mee aan deze mini CVT basis cursus. 

Elk webinar kost 40 euro maar als je je voor beiden inschrijft betaal je slechts 60 euro.

Schrijf je je samen in met een vriend/vriendin dan betaal je 30 euro voor een webinar of 50 euro voor beide webinars.