Reviews

 

ik durf oprecht te zeggen dat Marieke één van de beste zangdocenten is van Nederland. Zij weet zóveel over zingen èn over hoe je dit kan aanleren aan mensen i.c.m. supergoed zien en aanvoelen waar jij wat aan kan hebben. Als je wilt gaan zingen, of allang zingt (ook op professioneel niveau) en meer wilt leren, zit je meer dan goed bij haar!

Romi Hurts 

www.romihurts.com

 

Bijna anderhalf jaar heb ik nu zangles en zangcoaching van Marieke van Diepen.
In het begin was ik erg onzeker over mijn zang"kunsten" en had het gevoel dat het niets zou worden. Echter gaande weg, met de inspirerende lessen van Marieke, kon ik mijn stem ontwikkelen tot een punt waarop ik nu echt tevreden ben met m'n zangstem!
Marieke is een warme persoonlijkheid die erin slaagt het beste uit je talenten te halen.
Als extra bones neemt een Marieke een schat aan contacten mee. Zo ben ik nu voor het eerst in 71 jaar een CD aan het opnemen met een geweldige producer die ik via Marieke heb leren kennen. Of je nu professioneel aan de slag wil of gewoon meer plezier wilt hebben in zingen , kan ik je haar van harte aanbevelen! (en, nee, dit succesverhaal is niet gesponserd!)
Groet,
Gerard Alserda 

www.gerardalserda.com

 

'Buiten het feit dat Marieke mij geleerd heeft, de ademsteun goed te gebruiken; mij geleerd heeft hoe ik verschillende technieken kan toepassen om een bepaalde klank te zingen èn dat ik nu méér dan een uur kan zingen zonder schor te worden... is zij ook nog eens een buitengewoon sympathieke vrouw. Dank voor alle do's & don'ts in de zangwereld!'

Anja van Maasdam

 

'Omdat Marieke zelf open is, echt luistert en goed voor doet, durf ik ook gekke technieken te proberen en volop te zingen. Door technieken op verschillende manier uit te leggen, weet ik ze snel toe te passen. Zo laat ze een plaatje zien, doet ze het voor, kan ze de werking goed uitleggen en laat mij het uitproberen en omschrijven. Kortom, met je hele lijf zingen. Zo is nieuwe dingen leren met Marieke als een echte ontdekking van mijn eigen stem. Typerend is het enthousiasme, de nieuwsgierigheid naar wat kan en het oprecht luisteren en verder helpen'.

Dieuwke de Jong

 

Marieke is een zeer enthousiaste docente. Ze weet enorm veel van zangtechniek en helpt je daar ook daadwerkelijk mee verder. Ik heb meegedaan aan de CVT cursus. Marieke begeleidt iedereen positief en vriendelijk en geeft iedereen zelfvertrouwen. Wat een heerlijk muzikaal en leuk mens is Marieke! Echt een aanrader, muziekles of een cvt-cursus bij Marieke.

Nellie Duin

 

Een intensieve, prachtige en leerzame workshop gedaan bij Marieke. Echt kicken hoe ze bij ieder persoonlijk precies de juiste tip geeft, waardoor je je zekerder voelt en het lied er meteen een stuk overtuigender uitkomt.

Simone Zuurbier